„Sugamour“ restorano virtuvė yra moderni europietiška, prancūziška. Restorano pavadinimas kilęs iš dviejų žodžių derinio: angliško sugar (liet. cukrus) ir prancūziško amour (liet. meilė). Šių žodžių bendras junginys parodo restorano siekį – kurti žmonėms mylintiems maistą, ypač desertus. Į šią jaukią vietą neretai svečiai mėgsta ateiti ypatingai, madingai apsirengę, nors restorane specialaus aprangos kodo nėra.

Kalbėjome su „Sugamour“ restorano įkūrėja Laura Normantiene.

Koks įprastinis Jūsų restorano meniu?

Pas mus galite užsukti prancūziškų pusryčių, užsisakyti verslo pietus ar rinktis patiekalus iš vakarinio a la carte meniu – kuriame dominuoja modernūs europietiškos virtuvės patiekalai, kurti mūsų šefės Aldonos Gečienės.

Meniu rasite vegetariškų patiekalų, atsisakius kai kurių priedų, galime paruošti ir veganišką maistą.

Ką Jums reiškia „Gastronomijos savaitė“? Kodėl dalyvaujate?

Mūsų visi svečiai yra šiek tiek gurmanai, todėl „Gastronomijos savaitė“ yra puiki proga parodyti gurmaniškas sezono naujienas, suteikti naujų skonio potyrių.

Pasiūlymai patiks gurmanams, keliautojams, taip pat besidomintiems sveika gyvensena ir norintiems šventiškai pavakarieniauti ar aptarti verslo klausimus skanioje aplinkoje.

Ką paruošėte „Gastronomijos savaitei“?

„Gastronomijos savaitei“ paruošėme išskirtinį pasiūlymą už 20 eurų, į kurį įeina:

  1. Žaliųjų žirnelių ir mėtų sriuba, parmezano traškutis, žirnelių daigai, juodųjų alyvuogių žemė.
  2. Veršienos kepsnys „Eye round“ su žaliųjų pipirų padažu, morkų curry piure ir keptomis sezoninėmis daržovėmis su čiobreliais.
  3. „Valrhona“ šokoladinio muso desertas, naminis aviečių šerbetas su creme briulee padažu.

Šią savaitę porcijos bus įprasto dydžio. Svečių laukiame nuo 12 iki 22 valandos.


Vokiečių g. 11, Vilnius, Lietuva

Virtuvės šefė Aldona Gečienė

Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų

Rezervacijai:
8 686 19995
info@sugamour.lt

Degustacijų patiekimo laikas
I- VI 12:00 – 24:00