Surr – restorano pavadinimas kilo mąstant apie komandą, apie naują patirtį Pietų Lietuvoje (ispaniškai pietūs – Sur), apie tai kas neįtikėtina ir nerealiai realu – SURRealu.
Visada supratome, kad restoranas yra ne sienos ar baldai, ne auksiniai įrankiai ar brangios lėkštės – restoranas mums tai žmonės kurie savo atsidavimu sukuria emociją, gėrimą ir žinomą maistą. Energetika kuria gali pasitikėti, kurioje norisi būti, į kurią norisi sugrįžti. Norėdami apibendrinti tai ką darome kartu su komanda, kartu su partneriais ir žinoma kartu su mūsų svečiais atradome tam tinkamiausią žodį – Surr – pietų Lietuvoje kai kas neįtikėtino ir surrealaus. Susitikime, atraskime vieni kitus.
Restoranas siūlo išbandyti patiekalą su šių metų naujiena – plėšytomis avižomis.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
Smorrebrod su plėšytomis avižomis
Tofu sūrio kremas / Pak choi / Salsa macha / Vegan žolelių majonezas / Naminė raugo duona
Kepta Burrata
Pupelių humusas / Marinara / Vyšniniai pomidorai / Chimichurri rojo / Žolelių dribsniai / Šviesi duona / Žemės riešutai
Šaltalankių pyragaitis
Svarainiai / ramunėlės / obuoliai
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Sudytas upėtakis
Sūrio kremas / Pak choi / Salsa macha /Kimchi majonezas / Garstyčios / Naminė raugo duona
Nilinio ešerio file
Romesco / Portobello / Kukurūzų pudingas / Pak choi / Salsa verde / Achiote glazūra
Šaltalankių pyragaitis
Svarainiai / ramunėlės / obuoliai
Kurorto g. 3, Druskininkai
Virtuvės šefas – Gabrielius Zajac
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 ir 30 eurų
Rezervacijai:
+370 633 77 000
www.facebook.com/restoranasSURR
Degustacijų pateikimo laikas:
IV-VII 18:00 – 22:00