Surr – restorano pavadinimas kilo mąstant apie komandą, apie naują patirtį Pietų Lietuvoje (ispaniškai pietūs – Sur), apie tai kas neįtikėtina ir nerealiai realu – SURRealu.

Visada supratome, kad restoranas yra ne sienos ar baldai, ne auksiniai įrankiai ar brangios lėkštės – restoranas mums tai žmonės kurie savo atsidavimu sukuria emociją, gėrimą ir žinomą maistą. Energetika kuria gali pasitikėti, kurioje norisi būti, į kurią norisi sugrįžti. Norėdami apibendrinti tai ką darome kartu su komanda, kartu su partneriais ir žinoma kartu su mūsų svečiais atradome tam tinkamiausią žodį – Surr – pietų Lietuvoje kai kas neįtikėtino ir surrealaus. Susitikime, atraskime vieni kitus.

Restoranas siūlo išbandyti patiekalą su šių metų naujiena – plėšytomis avižomis.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

Smorrebrod su plėšytomis avižomis

Tofu sūrio kremas / Pak choi / Salsa macha / Vegan žolelių majonezas / Naminė raugo duona

Kepta Burrata

Pupelių humusas / Marinara / Vyšniniai pomidorai / Chimichurri rojo / Žolelių dribsniai / Šviesi duona / Žemės riešutai

Šaltalankių pyragaitis

Svarainiai / ramunėlės / obuoliai

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Sudytas upėtakis

Sūrio kremas / Pak choi / Salsa macha /Kimchi majonezas / Garstyčios / Naminė raugo duona

Nilinio ešerio file

Romesco / Portobello / Kukurūzų pudingas / Pak choi / Salsa verde / Achiote glazūra

Šaltalankių pyragaitis

Svarainiai / ramunėlės / obuoliai

Kurorto g. 3, Druskininkai

Virtuvės šefas – Gabrielius Zajac

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 ir 30 eurų

Rezervacijai:

+370 633 77 000

vesta@surr.lt

www.facebook.com/restoranasSURR

Degustacijų pateikimo laikas:

IV-VII 18:00 – 22:00