Mūsų virtuvė specializuojasi sezoniškų patiekalų gamyboje, džiaugiasi 4 metų laikais kai gali dirbti su šviežiausiais produktais. Mums svarbus tvarumas virtuvėje, todėl dauguma produktų kurybiškai panaudojami nuo šaknų iki stiebelių. Mums garbė dirbti su Lietuvos ūkininkais ir naudoti jų tvariai išaugintą produkciją, žinant visą produkto kelią iki virtuvės. Į maistą žiūrime kurybiškai, labiausiai vertiname skonį ir estetiką, tai atsispindi mūsų lėkštėse.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Pasitikimo užkandis
Grikiai | kąstinis
Šiltas užkandis
 
Savojos kopūstas | Avinžirnių tofu | Kiaušinio trynys
Pagrindinis patiekalas
Jautienos liežuvis | Bulvių gratinas | Juodasis ridikas | Miso 
Desertas
Kriaušė | Druska | Gorgonzolos ledai
KAVOS komplimentas

Antakalnio g. 17, Vilnius

Virtuvės šefė – Ieva Ivonė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 629 29 136

sales@tastemap.lt

www.tastemap.lt 

https://www.facebook.com/TASTEMAP

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 18:00 – 22:00