Vilniaus centre, senamiestyje, įkurtas restoranas „Telegrafas“ – vieta, ieškantiems elegantiškos aplinkos mėgautis europietiškos virtuvės patiekalais, siūlanti subtilų balansą tarp istorinės praeities ir modernumo, malonią atmosferą, jaukų interjerą ir didingus Vilniaus arkikatedros aikštės vaizdus. Restorano virtuvė – europietiškos virtuvės derinys, įkvėptas rytų iki vakarų šalių skonių, papildant juos Viduržemio šalių kulinarinės virtuvės bruožais. Kulinarinių gardumynų skonis išgaunamas netikėtais deriniais ir restorano komandos profesionalumu, čia visuomet ypatingas dėmesys skiriamas patiekalų šviežumui ir sezoniniams ingredientams. „Telegrafas“ siekia būti priešakyje kuriant modernią tradicinę lietuvišką virtuvę, todėl svečiai gali mėgautis inovatyviu meniu, kurį įkvėpė tiek vietinės, tiek viso pasaulio virtuvių skoniai.

Gastronomijos savaitės pietų meniu, 20 Eur asmeniui

ŽALIŲJŲ ŽIRNELIŲ KREMAS

Žaliųjų žirnelių sriuba / „Onsen“ kiaušinis / „Brioche“ duonelė / Mėtų aliejus

VIKTORIJOS EŽERO EŠERYS

Ešerio filė / Letai keptos daržovės / Skaidrus žuvies sultinys / Krapų aliejus / Ikrai

TIRAMISU

„Mascarpone“ putėsiai / „Kahlua“ likerio želė / Šokoladinis traškutis

 

 Gastronomijos savaitės vakarienės meniu, 30 Eur asmeniui

LAŠIŠOS KAPOTINIS

Lašiša / Avokadas / Braškės

VERŠIENA

Veršiena / Baltieji smidrai / Bulvės / Olandiškas padažas / Voveraitės

JUODŲJŲ SEZAMŲ PYRAGAS

Jogurtas / Rūgštusis mandarinas / Šokoladas

Universiteto g. 14, Vilnius

Virtuvės šefas – Vytautas Alekna

Rezervacijai:

522 01 600

telegrafas.vilnius@kempinski.com

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VI 12:00 – 15:00 (pietų meniu)

I – VI 18:30 – 22:30 (vakarienės meniu)