• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Kalbėjome su restorano atstove Zoja Zakijeva.

Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą.

Esame įsikūrę „lofto” tipo erdvėje, kurios interjere vyrauja modernus skandinaviškas minimalizmas. Virtuvės dalis yra atvira, tad svečiai gali stebėti ruošiamus patiekalus, virtuvės komandos susikaupimo akimirkas kuriant patiekalo vizualą ir matyti smagius mūsų virtuvės „užkuliusius”. Virtuvėje sukasi jaunatviškas kolektyvas, kuris skatinamas kurti nuolat, kadangi mūsų meniu „a la Carte” kiekvieną dieną keičiamas du kartus: vienas pietums ir vienas vakarienei. Gastronomijos savaitės degustacinį meniu siūlome svečiams kiekvieną vakarą  nuo 17:30 val. (išskyrus sekmadienius, nes kiekvieną sekmadienį svečius kviečiame skanauti mūsų ruošiamų vėlyvųjų pusryčių – „Bruch”, kuriuos pradedame 12:30 val. Šis meniu, kaip ir visi kiti mūsų siūlomi meniu, keičiamas kiekvieną kartą. Mūsų „Brunch” – tai „buffet” stiliaus vėlyvieji pusryčiai, kurių metu siūlome skanauti įvairių patiekalų nuo šaltųjų carpaccio ir druskoje kepto marmurinio ešerio iki įvairiausių tartare ir ilgai troškintų jaučio skruostų. Mūsų šefas Mindaugas Kęstaitis – ambicinga ir kūrybinga asmenybė. Jis semiasi idėjų iš mus supančios gamtos bei seka pasaulines virtuvės tendencijas, tad tą patį patiekalo ingredientą kaskart panaudoja vis kitaip.

Ką Jums reiškia Gastronomijos savaitė” ir ką jai parengėte?

Gastronomijos savaitė visam mūsų kolektyvui yra šventė, o kadangi jos metu turime ne tik „Gastronomijos savaitės” meniu, bet ir mūsų besikeičiantį meniu „a la Carte”, tai yra savotiškas iššūkis, tad kasmet džiaugiamės galėdami dalyvauti. Meniu keisime kiekvieną vakarą, kad svečiai mus aplankytų ne kartą, o gal ir ne du, ir kaskart liktų gardžiai nustebę. Džiugu, kad yra tokia savaitė, kviečianti susipažinti su maisto ir gėrimų kultūra, aplankyti įvairius restoranus, pajusti jų kuriamą atmosferą bei paragauti kiekvieno restorano paruoštų patiekalų ir „sommelier” siūlomų gėrimų derinių.

Ar Jūsų restorane yra vegetariškų patiekalų?

Pietų meniu visuomet būna vegetariškas patiekalas ir jei ateina svečių su specialiais mitybos poreikiais, komanda visuomet sukuria jiems kažką „čia ir dabar” tiek pietų, tiek vakarienės metu, tai ir yra kūryba apie kurią nuolatos kalbame.

 


Mindaugo g. 27 / Kauno g. 14

Virtuvės šefas – Mindaugas Kęstaitis

Siūlomo „Gastronomijos savaitės“ degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 Eur

Rezervacijai:

8 612 02247

zoja@timte2time.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I-IV 17:30 – 22:00

V-VI 17:30 – 23:00