Comford food – paprastumas, nuoširdumas ir kruopščiai puoselėjamos tradicijos. Mūsų tikslas svečią grąžinti į sentimentalių skonių prisiminimus. Šefo sukurtas modernios namų virtuvės meniu – tai galimybė pabėgti nuo gyvenimo spartos, suartėti tarpusavyje ir iš naujo atrasti pamirštus maisto derinius.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

DEGUSTACINIS MENIU *1

Pirmasis patiekalas. Tunas subtiliai

Antrasis patiekalas. Lašišos ir buroko duetas

Trečiasis patiekalas. Mocarela ir baklažanas Itališkai

Ketvirtasis patiekalas. Klasiškas ešerys ir modernus čederis

Penktasis patiekalas. Įdomus moliūgas su kava ir šokoladu

DEGUSTACINIS MENIU *2

Pirmasis patiekalas. Jautiena švelniai

Antrasis patiekalas. Vištienos ir brokolio pora

Trečiasis patiekalas. Mocarela ir baklažanas itališkai

Ketvirtasis patiekalas. Minkšta antis su dar minkštesniu obuoliu

Penktasis patiekalas. Besimaivanti creme brulee

Anupriškių kaimas 2. Trakų rajonas

Virtuvės šefas – Maxim Mantorov

Rezervacijai:

8 665 12895

restoranas@tonyresort.lt

www.tonyresort.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 18:00 – 21:00