• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

„Trys“ – naujai įsikūręs restoranas visiems šiauliečiams gerai žinomo viešbučio „Tomas“ pastate. Tai moderni ir elegantiška vieta, priklausanti šeimai. Čia dirbantys žmonės stengiasi kurti jaukią aplinką ir atmosferą, stebinti patiekalais, kuriuose susipina tradicijos, klasikines technikos bei modernūs eksperimentai. Šefo Tado Jankevičiaus ir jo suburtos komandos tikslas įtvirtinti fine dining virtuvę gimtame mieste ir suburti šiauliečius domėtis gastronomine kultūra.

Nors restoranas dar labai jaunas, tačiau sėkmingai plečia savo pastovių svečių ratą, nenustoja jų džiuginti.

Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui

Užkandis 

Austrė, patiekiama su aviečių ir balzaminio acto perlais

Pagrindinis patiekalas

Anties krūtinėlė su juodojo šokolado ir čili padažu. Garnyras: brokolių kremas, vyšnių kremas, geltonieji burokeliai, cukinija, agurkas, brokoliai, smidrai, jaunos morkos.

Desertas

Prancūziškas pyragaitis: lengvas  biskvitas su kokosų traškiu ir baltuoju Ivoire šokoladu, bananų-mangų intarpas, lengva mėtos nata bei pasiflorų tyrės kremu

Tilžės 63 A, Šiauliai

Virtuvės šefas – Tadas Jankevičius

Rezervacijai:

869815673

info@hoteltomas.lt

Rezervacija internetu (komentaruose nurodyti „Gastronomijos savaitė“)

Degustacijų patiekimo laikas:

II – VI 11:00 – 22:00

VII 11:00- 18:00