Two senses – du potyriai: restoranas ir baras kartu. Ugnis virtuvėje ir ledas bare. Two senses įkvėpimas – lietuviška virtuvė, lokalūs sezoniniai produktai, pateikti šiuolaikiškai ir moderniai. Čia daugiau dėmesio potyriams: sezoniniams ingredientams, jaukiai atmosferai, kokteiliams, gastronominei kultūrai.

Degustacinio meniu pristatymas

22 skonių spalvos atsiskleis 3 patiekalų meniu, sukurtame iš lokalių produktų ir sezoninių skonių.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 Eur

Sriuba

Šalta smidrų sriuba

Putpelių kiaušinis | Pasukos | Ridikėliai | Agurkų ikrai | Jaunos bulvės | Kanapės

Pagrindinis patiekalas

Jautiena

Kruopainis | Laukiniai grybai | Daržovės | Amarantas | Jautienos sultinio padažas

Desertas

Morengas | Riešutai | Burbono vanilės ir maskarponės putėsiai |  Aviečių gelis | Šviežios uogos

K. Donelaičio g. 27, Kaunas

Virtuvės šefė – Rita Tamašauskienė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 Eur

Rezervacijai:

+370 37 306 226

info.kaunas@radisson.com

https://www.facebook.com/twosenses.restaurant

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 12.00  –  22.00