Naujas restoranas-vyno baras, Užupyje. Talpina iki 30 svečių.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Jautienos tartare su graikiniais riešutai (Armėnija)

Pagrindinis patiekalas

Rūkyta ir brandinta sūryme anties krūtinėlė su šakniavaisiais ir klevų sirupu (Kanada)

Desertas

Šokoladinis cremeux su vyšnių compoté ir fermentuotais čili pipirias (Prancūzija)

Arba VEGAN

Užkandis

Pinsa romana su figomis ir vytintais burokėliais (Italija)

Pagrindinis patiekalas

Skrudintas žiedinis kopūstas su grybais ir jūros žolėmis (Japonija)

Desertas

Šafrano sirupe virtos kriaušės su pecano reišutais (Indija)

Užupio g. 22-3, Vilnius

Virtuvės šefas – Paulius Janušas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 640 84 252

info@vynoupes.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

III – V 16:00 – 22:00

III –VII 11:00 – 22:00