Bonos Sforzos įkvėpta lietuviška virtuvė.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

ŠEFO KOMPLIMENTAS

Mini alaus ir pelenų duonelė su fazano paštetu, svarainiuose karamelizuotu raudonuoju svogūnu ir morkų traškučiais.

STARTERIS

Vėgėlės file su sūdytu varškės sūriu, keptu pankoliu ir prancūzišku žuvies kaulų padažu

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Žąsis ruošta anties taukuose su rudeninių pastarnokų tyre ir obuolių, bei kalendros salsa

DESERTAS

„Jogailos Jaunystė“

Katedros a. 4, Vilnius Virtuvės šefė – Monika Čereškaitė Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų Rezervacijai: +370 (694) 63 280 uzsakymai@taurakalnis.lt Degustacijų pateikimo laikas: I-VII 17:00 – 23.00