Neeilinis Vilniaus gatvės restoranas su à la carte tipo meniu, orientuotu į komfortiškumą. Restorano virtuvė laikosi šiuolaikinės Europietiškos virtuvės principų, kurie žymia dalimi yra orientuoti į tvarius (atsinaujinančius) ingredientus ar gaminius pagamintus Lietuvos teritorijoje. Virtuvės kolektyvas taip pat dalyvauja edukaciniuose projektuose, pamokose kuriose yra ugdoma nauja sąmoningų virėjų generacija.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

PASITIKIMO UŽKANDIS

UŽKANDIS

Šukučių tartare su pastarnokų kremu

/burokėliai/mikrožalumynai

KARŠTAS PATIEKALAS

Sausai brandinta Jautienos nugarinė su kviečių koše

/Miško grybai/Jaunų brokolių stiebeliai

Arba

Antienos krūtinėlė su bruknių kremu

/burokėlių carpaccio/mikrožalumyai

DESERTAS

„Mergina Rome“ su pastarnokų kremu

/Maskarponės sūris/fermentuotos uogos/mikrožalumynai

 

Vilniaus g. 29, Vilnius

Virtuvės šefas – Valdas Stasiūnas/Komanda: Artūras Diadushko, Augustas Jurgelis, Renatas Jakovlevas, Jokūbas Strazdelis.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

+370 (602) 22 454

info@vanillelounge.lt

http://www.vanillelounge.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

II – VII 16:00 –  21:00

(Rezervacijos galimos: 17:00; 18:00; 19:00; 20:00)