• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Apie restoraną

Vilkinė – tai ne tik miškai, upės, laukinės pievos ir visiška ramybė. Tai „Zero Mile“ konceptu paremta profesionalų virtuvė: iš daržo – tiesiai ant stalo. Čia pat auginamos daržovės, vaisiai, įvairios žolelės, vietinių auginamos laisvoje Lietuvoje laisvos vištos, žvejų laimikiai, miško gėrybės – viskas keliauja iš mūsų pačių rankų į improvizacijų nestokojančių šefų kuriamą meniu. Miškų apsuptis, slėniai, laukinės pievos bei šalia tekanti Nėris – poilsio ir skonių oazė ieškantiems visiško privatumo.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Šamo taco su Vilkinės daržovėmis

Orinė moliūgų sriuba

Laimingos vištos kiaušinis ant žolelių paplotelio

Ant griliaus keptas Molėtų ungurys

Manjari šokolado desertas

3 Vilkinės kaimas, Vilniaus rajonas

Virtuvės šefas – Rokas Jarasūnas

Rezervacijai:

8 604 00111

vilkinegastro@gmail.com

Degustacijų patiekimo laikas:

Sekmadienį, lapkričio 10 d.

Durys atidaromos 12:00, maistas tiekiamas nuo 13:00

Degustacijos trukmė – iki 15:00/16:00 val.