• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Apie restoraną

Vilkinė – tai ne tik miškai, upės, laukinės pievos ir visiška ramybė. Tai „Zero Mile“ konceptu paremta profesionalų virtuvė: iš daržo – tiesiai ant stalo. Čia pat auginamos daržovės, vaisiai, įvairios žolelės, vietinių auginamos laisvoje Lietuvoje laisvos vištos, žvejų laimikiai, miško gėrybės – viskas keliauja iš mūsų pačių rankų į improvizacijų nestokojančių šefų kuriamą meniu. Miškų apsuptis, slėniai, laukinės pievos bei šalia tekanti Nėris – poilsio ir skonių oazė ieškantiems visiško privatumo.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu bus paskelbtas spalio 17 d.

3 Vilkinės kaimas, Vilniaus rajonas

Virtuvės šefas – Rokas Jarasūnas

Rezervacijai:

8 604 00111

vilkinegastro@gmail.com