Apie restoraną
Vilkinė – tai ne tik miškai, upės, laukinės pievos ir visiška ramybė. Tai „Zero Mile“ konceptu paremta profesionalų virtuvė: iš daržo – tiesiai ant stalo. Čia pat auginamos daržovės, vaisiai, įvairios žolelės, vietinių auginamos laisvoje Lietuvoje laisvos vištos, žvejų laimikiai, miško gėrybės – viskas keliauja iš mūsų pačių rankų į improvizacijų nestokojančių šefų kuriamą meniu. Miškų apsuptis, slėniai, laukinės pievos bei šalia tekanti Nėris – poilsio ir skonių oazė ieškantiems visiško privatumo.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Šamo taco su Vilkinės daržovėmis
Orinė moliūgų sriuba
Laimingos vištos kiaušinis ant žolelių paplotelio
Ant griliaus keptas Molėtų ungurys
Manjari šokolado desertas
3 Vilkinės kaimas, Vilniaus rajonas
Virtuvės šefas – Rokas Jarasūnas
Rezervacijai:
8 604 00111
vilkinegastro@gmail.com
Degustacijų patiekimo laikas:
Sekmadienį, lapkričio 10 d.
Durys atidaromos 12:00, maistas tiekiamas nuo 13:00
Degustacijos trukmė – iki 15:00/16:00 val.