• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Restoranas „Žuvinė“ yra specializuotas žuvų ir jūros gėrybių restoranas, įsikūręs pačioje senamiesčio širdyje –  Vilniaus Rotušėje. Didinga Rotušės atmosfera, įspūdingos freskos ir skliautai, minimalistinės interjero detalės sukuria itin jaukią atmosferą.

Klabėjome su restorano vadovu Vitalijumi Dobromilskiu.

Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą.

Glaudžiai draugaudami su Baltijos jūros regione žvejojančiais žvejais, ekologiniais Lietuvos žuvies ūkiais, sertifikuotais žuvies tiekėjais iš viso pasaulio rūpinamės, kad visada turėtumėme šviežios žuvies.

Virtuvės komanda vedama virtuvės šefo Andriaus Gurevičiaus dirba ir kuria išvien, kad atskleistų tikrąjį žuvies ir jūros gėrybių skonį per paprastumą, natūralumą ir tikrumą. Mes už šviežią, natūralų, ekologišką ir tikrą maistą.

Žuvinės tikslas“ – supažindinti tautiečius ir į Lietuvą atvykstančius svečius iš užsienio šalių su kuo įvairesnėmis mūsų vandens telkiniuose sužvejojamomis žuvimis ir jų paruošimo būdais, ne tik sudaryti lankytojams galimybę pavalgyti žuvies patiekalų, bet ir išmokti mėgautis žuvimi.

Ką Jums reiškia Gastronomijos savaitė” ir ką jai parengėte?

Gastronomijos savaitė” mums jau tapo tradiciniu kasmetiniu renginiu. Kiekvienais metais su nekantrumu jos laukiame ir jam ruošiamės. Tai ne tik šventė mūsų restorano svečiams, bet ir iššūkis mums, nes „Gastronomijos savaitės“ meniu yra kuriamas iš sezoninių ir vietinių produktų.

Tikimės, kad ir šiemet mūsų pasiūlyti deriniai patiks mūsų svečiams ir jie išeis laimingi. Laimingas svečias mums yra aukščiausias įvertinimas!

  • Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Virtuvės šefas Andrius Gurevičius

Gastronomijos savaitės meniu

Amuse Bouche

Plikytas pyragėlis su rūkyto ungurio paštetu ir pomidorų čatniu

Šaltas patiekalas

Sūdyto sterko kapotinis su obuolių ir burokėlių uogiene, gardintas juodaisiais ikrais

Pagrindinis patiekalas

Sterko maltinis su moliūgų grūstiniu, karamelizuotais burokėliais ir svogūnais

Desertas

Širšių medus su ruginės duonos traškučiu

Kava/ arbata

 


Didžioji g. 31, Vilnius

Virtuvės šefas – Andrius Gurevičius

Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

682 19172

vilnius@zuvine.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I-VII 16:00-22:00