Artėjant didžiausioms ir gražiausioms metų šventėms, savo skaitytojams paruošėme šventinę nuotaiką spinduliuojantį GERO SKONIO numerį. Pagrindiniame  žurnalo straipsnyje „Šventiniai linkėjimai nuo „Chaîne des Rôtisseurs“ kalbiname šios asociacijos narius – pačius įvairiausius žmones – nuo restoranų verslo atstovų iki medikų, politikų, kuriems maistas ir stalo kultūra yra kasdienio gyvenimo aistra. Klausiame jų, kaipgi jie pasitinka Kūčias, Kalėdas, kokios tradicijos vyrauja jų namuose, kai visa šeima, visi artimiausieji susiburia prie bendro stalo.

O rubrikoje „Naujiems skonių atradimams“ pristatome keletą įdomesnių vietų, kurios, tikime, padės jums išsirinkti erdvę turiningai ir smagiai praleisti brangias šventinio laikotarpio atostogų ar ilgesnio savaitgalio dienas, tai: restoranų kompleksas „Bizarre“, įsikūręs Vilniaus senamiestyje. Ši vieta puikiai tiks ir šeimos susibūrimams, ir verslo susitikimams, ir šurmulingiems vakarėliams bei iškilmingoms progoms. Biurų mieste „Technopolis“ įsikūręs „Open Restaurant“ kviečia užsukti dienos pietų, taip pat laukia svečių teminiuose vakaruose bei renginiuose. Jau senokai įsitikinome, jog tikrų kulinarijos meno perlų galima rasti ne tik sostinės centre, bet ir periferijoje. Taigi šįsyk rekomenduojame užeiti į naują modernios europietiškos virtuvės restoraną „Trio“, prie kurio virtuvės vairo stojo šefas iš Šri Lankos – Dilanas Dampella Gamage’as. Na, o tiems, kurie šventiniu laikotarpiu ketina keliauti, siūlome neaplenkti Palangoje esančio apartamentų komplekso „Grand Baltic Dunes“ bei čia pat veikiančio „Restorano 4“. Jei jums, kaip ir mums, patinka ištuštėjusios Palangos romantika, ši vieta – kaip tik jums. Ir galiausiai tiems, kurie žvarbias žiemos dienas mieliau iškeistų į egzotišką rojaus kampelį, patariame apsilankyti tolimajame Balyje, Indonezijoje, duris atvėrusiame viešbutyje magišku pavadinimu „Suarga Padang Padang“, priklausančiame „Design Hotels“ tinklui. Šiam tinklui priklausančias apgyvendinimo įstaigas nuo šiol pristatysime nuolat.

Taigi nuostabių šv. Kalėdų ir Naujųjų metų skaitant naująjį žurnalo GERAS SKONIS numerį, lepinant save naminiais gardėsiais iš mūsų pateiktų receptų,  dairantis naujovių restoranų žiemos valgiaraščiuose ar planuojant šventinę skonių kelionę…

Malonaus Jums skaitymo!

GERO SKONIO komanda