• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Svetainė-baras „Veranda“ stebina jaukia aplinka, erdvia lauko terasa ir sukurta atskira erdve šeimoms ir šeimų šventėms II-ajame svetainės aukšte. Penktadienio ir šeštadienio vakarais čia skamba gyvas džiazas.

Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą.

Svetainė-baras „Veranda“ – tai labai organiška, autentiška, gyva vieta su savo istorija bei itin gera energija, tai yra tarsi mūsų pačių namų svetainė, kur mes kviečiame svečius. Aplinka ir maistas yra betarpiškai susiję bei papildo vienas kitą, taigi tiek maistas atspindi „Verandos“ dvasią, tiek ir aplinka atsispindi patiekaluose.

„Verandoje“ gyvename džiazo ritmu. Svečiai gyvu džiazu mėgaujasi penktadienių ir šeštadienių vakarais.

Svetainės – baro „Veranda“ meniu juntamas sezoniškumas, ypatingai pavasarį ir rudenį. Pavasarį pradedame kūrenti lauko malkinį grilį, taigi visi karštieji patiekalai kepami jame – pakvimpa atostogomis ir vasara. Pavasaris ir vasara „Verandoje“ atgimimo metas, mūsų sodas pradeda žaliuoti, žydėti alyvos ir gėlės. Patiekalai taip pat pakvimpa sodo, daržo, miško gėrybėmis. Virtuvėje naudojame tik kruopsčiai atrinktus produktus: daržovės, vaisiai, sūriai, medus, mėsa, žuvys bei prieskoninės žolės, tiekiamos iš atsakingą požiūrį turinčių ūkių.

Svetainės – baro virtuvėje vyrauja dauguma pažįstamų vaikystės  skonių su šiuolaikišku – moderniu prieskoniu. Tai yra tvari bei emociškai šilta virtuvė, kuri primena kiekvienam savus namus.

Sau tinkančius skonius čia atras net ir vegeratai bei veganai.

  • Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Gastronomijos savaitės meniu

Užkandis

Meduje troškinti burokėliai su svieste keptomis perlinėmis kruopomis, patiekiami su sūdytu minkštuoju sūriu, pagardintu linų sėmenų aliejumi

Pagrindinis patiekalas

Krosnyje kepta eršketo filė, patiekiama su kremine moliūgų tyre, keptais miško baravykais, marinuotomis cukinijomis bei citrininiu žolelių sviestu

Desertas

Naminis rabarbarų pyragaitis, pagardintas virtu natūralios grietinėlės kremu bei karamelizuotu vyšnių džemu

 


Kęstučio g. 39, Vilnius

Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 Eur

Rezervacijai:

8 527 30 107

rezervacija@veranda.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I-V 16:00-22:00

VI-VII 11:00-22:00