• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Apie restoraną

Esame įsikūrę „lofto” tipo modernioje skandinaviško minimalizmo erdvėje. “Time” virtuvė atvira, tad svečiai gali stebėti ruošiamus patiekalus, komandos susikaupimo akimirkas kuriant patiekalus bei matyti smagius virtuvės „užkulisius”. Čia sukasi jaunas kolektyvas, kuris skatinamas nuolat kurti, kadangi mūsų meniu „a la Carte” kiekvieną dieną keičiamas du kartus: vienas pietums ir vienas vakarienei.

Gastronomijos savaitės degustacinį meniu siūlome svečiams kiekvieną vakarą nuo 17:30 val. (išskyrus sekmadienį, nes sekmadieniais svečius kviečiame mėgautis mūsų ruošiamais vėlyvaisiais pusryčiais brunch, kuriuos pradedame 12:30 val.). Šis meniu, kaip ir visi kiti mūsų siūlomi, kiekvieną kartą skiriasi. Mūsų brunch – tai buffet stiliaus vėlyvieji pusryčiai, kurių metu siūlome paragauti įvairių patiekalų nuo šaltųjų carpaccio bei tartare iki druskoje kepto marmurinio ešerio, elnienos bei kitų gardžių patiekalų.

Mūsų virtuvės komandoje susibūrusios ambicingos ir kūrybingos asmenybės, kurios besisemiant idėjų iš supančios gamtos bei sekant pasaulines virtuvės mados tendencijas, gali tą patį pagrindinį patiekalo ingredientą paruošti vis kitaip naudojant papildomas sudedamąsias dalis.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu bus paskelbtas spalio 17 d.

Mindaugo g. 27/ Kauno g. 14, Vilnius

Virtuvės šefas – Egidijus Lapinskas

Rezervacijai:

8 612 02247

time@time2time.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VI 17:30 – 22:00