Knygos „Baltic Chefs“ sumanytojas, latvių šefas Artūrs Arnicāns

Baltijos šalių virėjų projektas „The cookbook“ yra precedento neturintis leidinys, suburiantis 90 talentingiausių virėjų Baltijos šalyse. Knygoje kiekvienas iš virėjų dalijasi savo geriausiais receptais su skaitytojais.

Leidinys skirtas tiek profesionalams, tiek kulinarijos mėgėjams, nes skanių patiekalų gaminimo procesas pateikiamas paprasta ir suprantama forma, kad kiekvienas skaitytojas galėtų juos lengvai pasigaminti namuose. Knygos puslapius papildo spalvingos patiekalų ir jų autorių nuotraukos.

Šiandien „Baltic Chefs“ komanda ruošia naują ryškų leidinį, skirtą konditerijos gaminiams ir kepimui. Knygos išleidimas numatytas kitais metais.

„Baltic Chefs“ komanda

„Baltijos regionas garsėja savo gastronominėmis tradicijomis. Be gerai žinomų skanėstų, norėjome pakalbėti apie tai, ką virėjai ypač vertina ir myli. Taigi kiekvienas savo virtuvėje galės sukurti išskirtinį patiekalą geriausiose restoranų tradicijose. Mūsų nuomone, tai unikali galimybė supažindinti skaitytojus su Baltijos šalių maisto kultūr“ , – sako projekto „Baltic Chefs“ autoriai.

* Knygą galima įsigyti internetinėje parduotuvėje balticchefs.com, taip pat Latvijos, Lietuvos ir Estijos knygynuose.