Restauruotuose Vainų rūmuose įsikūręs restoranas 14Horses siekia į Vilniaus gastronominę erdvę įnešti daugiau tvariai auginto, sezoniško, “iš lysvės į lėkštę” principu ruošto maisto.
Šefas Rokas Vasiliauskas patiekalams naudoja savame ūkyje Farmers Circle augintus ekologiškus bei kitų mažų Lietuvos ūkių produktus. Skonių paletei papildyti – natūralių ir biodinaminių vynų korta.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Šefo Koplimentas ir duona su sviestu
Užkandis I
Starkis, 12 mėnesių 14 horses sojos padažas, traški starkio oda
Užkandis II
Kreminė džiovintų miško grybų sriuba, sūrio „Baltukas“ putėsiai, svirpliai
Pagrindinis patiekalas
4 savaites brandinta Black Angus jautienos nugarinė , bulvė, svogūnų džemas, marinuotos garstyčios
Desertas
„Pyragėlis“ – salyklo biskvitas, svarainių kremas, šilbaravykių ledai
Dominikonų g. 11, Vilnius
Virtuvės šefas – Rokas Vasiliauskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 612 50 845
Degustacijų pateikimo laikas:
III – VI 17:30 – 20:00