„Balzac“ – restoranas, kurio atmosfera nukelia tiesiai į meilės miestą – Paryžių. Aplinka bohemiška, o kiekvienas patiekalas patiekiamas kaip meno kūrinys.
„Gastronomijos savaitės žvaigždės 2018“ apdovanojimas mūsų kolektyvą pastūmėjo dar labiau stengtis, suteikė įkvėpimo ir naujų jėgų! Esame be galo dėkingi restorano svečiams už įvertinimą, todėl šios Gastronomijos savaitės metu stebinsime ypatingais skoniais!
Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur
Užkandis
Aštuonkojų karpačio su avokadų ir obuolių čili padažu
Pagrindinis patiekalas
Antienos krūtinėlė su aviečių, raudono vyno padažu ir perliniu risotto
Desertas
Prancūziškų desertų asorti
Savičiaus g. 7, Vilnius
Virtuvės šefas – Darius Brazauskas
Rezervacijai:
8 614 89223
Degustacijų patiekimo laikas:
I – V 14:00 – 23:00
VI – VII 14:00 – 22:00