„St. Valentino“ – vienas iš pirmųjų Vilniaus restoranų, šiemet švenčiantis savo 20-metį, turintis savo istoriją ir ištikimiausių svečių ratą, kurie čia lankosi nuo pirmos atidarymo dienos. Pačioje senamiesčio širdyje laukiame svečių nuo ankstyvų pusryčių iki vėlyvos tradicinės itališkos vakarienės. „St. Valentino“ restoranas didžiuojasi autentiška itališka virtuve, pačių su meile gamintais makaronais, ravioliais ir autentiškais produktais, kurie atkeliauja tiesiai iš Italijos ūkių.
Kas dieną kviečiame verslo pietų, organizuojame banketus, furšetus, šeimos šventes.
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
Užkandis
KEPTOS, TRAŠKIOS, SEZONINĖS DARŽOVĖS: smidrai, brokoliai, žirnių ankštys, cukinijos, žirnelių kremas ir trumų aliejaus padažas
arba
YPATINGAS RAUDONOJO TUNO TARTAR su avokadais, jūrų dumbliais, kaparėliais, saulėje džiovintais pomidorais, salotų lapeliais, balzaminio acto ir žaliojo aliejaus padažu
Pagrindinis patiekalas
NAMINIAI „TAGLIATELLE“ SU ANTIENA, smidrais, bruknėmis ir kreminiu padažu
arba
NAMINIAI RAVIOLIAI SU RIKOTOS IR TRUMŲ ĮDARU, langustų padažu, krevečių ir smidrų tartar
Desertas
TIRAMISU – klasikinis itališkas desertas su „Mascarpone“ sūriu ir šviežiomis braškėmis
arba
NAMINIAI ROZMARINŲ LEDAI su šokolado žeme ir klevų sirupu
Namų vyno taurė
Trakų g. 18/Vilniaus g. 47
Virtuvės šefas – Linas Barysas
Rezervacijai:
8 652 65777
stvalentinas9@gmail.com
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 15:00 – 23:00