Restoranas „Stikliai“ šalyje ir už jos ribų garsėja rafinuotais skoniais, aukšta aptarnavimo kultūra, elegancija ir subtilia prabanga. Tai – vienas geriausiai Lietuvoje vertinamų restoranų, kurio istorija prasidėjo dar 1987 metais ir tęsiasi iki šių dienų.

„Stiklių“ meniu rasite lietuviškais akcentais paįvairintus europietiškos virtuvės patiekalus, ruošiamus pagal prancūziškas technikas. Restorano virtuvės šefas itin vertina vietinę produkciją – didžioji dalis šviežių daržovių, vaisių, uogų ir prieskoninių žolelių yra užauginama „Stikliams“ priklausančiame natūriniame ūkyje Dubingiuose.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Šaltas užkandis

Smidrai, pastarnokų piurė, smidrų tekstūros

Karštas užkandis

Krevetėmis įdaryti ravioliai, sodo daržovės, kokosų pieno padažas, marinuoti svogūnai

Pagrindinis patiekalas

Oto filė, džiovintų grybų consommé, pavasariniai svogūnai, mini žalumynai

arba

Putpelė, marmurinis padažas, gelteklės

Desertas

„Pavlova“ su braškėmis, mėtomis ir kokosų ledais

Gaono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Rytis Kairys

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur 

Rezervacijai:

+370 5 264 9580

restaurant@stikliaihotel.lt

https://www.stikliai.com/restoranas/

Degustacijų pateikimo laikas:

II – VI 18.00 – 23.00