Restoranas „Stikliai“ šalyje ir už jos ribų garsėja rafinuotais skoniais, aukšta aptarnavimo kultūra, elegancija ir subtilia prabanga. Tai – vienas geriausiai Lietuvoje vertinamų restoranų, kurio istorija prasidėjo dar 1987 metais ir tęsiasi iki šių dienų.
„Stiklių“ meniu rasite lietuviškais akcentais paįvairintus europietiškos virtuvės patiekalus, ruošiamus pagal prancūziškas technikas. Restorano virtuvės šefas itin vertina vietinę produkciją – didžioji dalis šviežių daržovių, vaisių, uogų ir prieskoninių žolelių yra užauginama „Stikliams“ priklausančiame natūriniame ūkyje Dubingiuose.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Šaltas užkandis
Smidrai, pastarnokų piurė, smidrų tekstūros
Karštas užkandis
Krevetėmis įdaryti ravioliai, sodo daržovės, kokosų pieno padažas, marinuoti svogūnai
Pagrindinis patiekalas
Oto filė, džiovintų grybų consommé, pavasariniai svogūnai, mini žalumynai
arba
Putpelė, marmurinis padažas, gelteklės
Desertas
„Pavlova“ su braškėmis, mėtomis ir kokosų ledais
Gaono g. 7, Vilnius
Virtuvės šefas – Rytis Kairys
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 5 264 9580
https://www.stikliai.com/restoranas/
Degustacijų pateikimo laikas:
II – VI 18.00 – 23.00