Gaspačo sriuba su arbūzu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse.
Gaspačo sriuba su arbūzu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse.
Porcijos Gaminimo laikas
2porcijos 30minučių
Porcijos
2porcijos
Gaminimo laikas
30minučių
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Gaminimo instrukcijos
  1. Arbūzą, pomidorus, agurką, svogūną supjaustykite kubeliais, sudėkite į maisto trintuvą kartu su likusiais komponentais. Atidėkite keletą mėtų lapelių papuošimui.
  2. Sutrinkite mišinį iki norimos konsistencijos. Patiekite su baltos duonos skrebučiais, šlakeliu alyvuogių aliejaus, užberkite mėtos lapelių.
Maistinė vertė
Gaspačo sriuba su arbūzu
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 397 Kalorijos iš riebalų 234
% Dienos norma*
Riebalai 26g 40%
Sotieji riebalai 4g 20%
Polinesotieji riebalai 3g
Mononosotieji riebalai 18g
Natris 18mg 1%
Kalis 946mg 27%
Angliavandeniai 41g 14%
Skaidulinės medžiagos 6g 24%
Cukrus 28g
Protein 5g 10%
Vitaminas A 148%
Vitaminas C 285%
Kalcis 6%
Geležis 12%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu