Vilniaus širdyje įsikūręs premium klasės restoranas „Imperial“ yra viena iš nedaugelio vietų Lietuvoje, kuri žinoma dėl didelio užsienio įžymybių, pramogų, mados, verslo ir politikos pasaulių dėmesio.

Tikrąją amerikietišką virtuvę garsina patiekalai, kurių receptus Amerikos europiečiai atsivežė iš savo gimtųjų šalių. Taip ilgainiui susiformavo geriausių pasaulio patiekalų virtuvė „haute cuisine“. Meniu galima rasti legendinių šedevrų kaip foie gras, šviežių austrių iš Prancūzijos pakrančių, jautienos didkepsnių, desertų su riebiosiomis ančių kepenėlėmis, bei kitų išskirtinių patiekalų.

Restorano interjerą kūrė dizaineriai iš Amerikos, kurių idėjas įgyvendino Italijos baldų meistrai. Pagrindiniai akcentai – auksu išgraviruotas interjeras, konjako spalvos krištolo sietynai, Versace indai ir krištolo taurės. Šiltuoju metų laiku svečiai gali mėgautis gėlėmis ir augalų kompozicijomis puoštu vidiniu kiemeliu.

„Imperial“ restoranas laikosi tradicijų: pietūs ir vakarienės patiekiamos tik prie staltiesėmis dengtų stalų, padavėjai dėvi baltas pirštinaites, svečiai aptarnaujami laikantis karališkojo protokolo.

Kviečiame paragauti specialiai Lietuvos gastronomijos savaitei kurtų naujų skonių!

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Šefas pristatys išskirtinius trumais pagardintus patiekalus.

ŠEFO KOLMPLIMENTAS (Amuse-bouche)

Putpelės kiaušinis Reggiano parmezno krepšelyje su trumų lapeliu bei trumų skonio focaccia

UŽKANDIS (Hors d’oeuvre)

Jūros šukučių carpaccio su trumų salsa ir 16 mėnesių brandinto „Grana Padano“ sūrio musu

Pagal pageidavimą pagardinama baltaisiais trumais

PAGRINDINIS PATIEKALAS (Plat principal)

Elnienos kepsnys su pastarnokų piure, miško grybais ir périgueux padažu

Pagal pageidavimą pagardinama juodaisiais trumais

DESERTAS (Dessert)

Burbono vanilės desertas su trumų gelée ir yuzu musu

***

PAPILDOMAI SIŪLYSIME

Risotto su trumais ir pašot kiaušiniu, pagardinta Reggiano parmezano traškučiu

Austrės su trumais ir trumų aliejumi

Jerusalem artišokų sriuba su triušienos panna cotta ir pinijų riešutais

***

Papildomas pagardinimas trumais 1 €/g

Subačiaus g. 2 Vilnius

Virtuvės šefas – Slava Janč

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

+370 5 23 883 88

www.tablein.lt/lt/restoranas/imperial-restoranas

https://www.facebook.com/ImperialVilniusHotel

Degustacijų pateikimo laikas:

I-V 18:00-23:00, VI 12:00-23:00, VII 12:00 22:00