„Juodasis kalnas“, Juodkrantėje, tai nedidelis, jaukus, šeimos restoranas. Šio restorano meniu – lyg tikro keliautojo svajonė, nuolat kintantis, įvairus ir įtraukiantis daug egzotiškų ingridientų. Tačiau, ilgai keliavus po „pasaulio virtuves“, šiais metais restoranas iškėlė sau naują tikslą – gaminti iš vietinių produktų, daugiau bendradarbiauti su vietiniais žvejais, smulkiais ūkininkais ir augintojais, atsigręžti į gamtą ir iš čia randamų gėrybių sukurti naujus skonius ir derinius. Šio restorano šefai Donatas Kučikas ir Tomas Petrikas, skyrė ypatingą dėmesį pajūrio krašto ingredientams. Paragauktie ir atraskite savo mėgstamiausią!
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
ŠEFO KOMPLIMENTAS
UŽKANDIS
Kuršių marių žiobrio straganina, šaltalankiai, žemuogių actas, pušų spyglių aliejus.
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Laukinio elnio kepsneliai. Obuolių tyrė su mėtom, bruknės, saliero čipsai.
DESERTAS
Salierų šaknies ledai, bruknės, lazdyno riešutų aliejus, svarainių biskvitas.
Ievos kalno g. 22, Juodkrantė, Neringa
Virtuvės šefas – Donatas Kučikas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų
Rezervacijai:
+370 673 83 893
https://m.facebook.com/JuodasisKalnas/
Degustacijų pateikimo laikas:
III – VII 13.00 – 20.00