RIB ROOM restorano išskirtinumas – netradiciniais būdais pagaminti šonkauliai. Čia taip pat rasite ir klasikinės pasaulio virtuvės patiekalų. Jeigu ieškote gero maisto ir jaukios aplinkos – Holiday Inn Vilnius viešbutyje įsikūrusio RIB ROOM restorano komanda laukia Jūsų!
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
UŽKANDIS
Tuno tartaras su avokadais ir skraiduolių ikrais
KARŠTAS PATIEKALAS
Baravykų kapučinas
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Glazūruoti burbono kiaulienos šonkauliai
Patiekiami su griliuje keptais smidrais ir terijakio-sezamų padažu
DESERTAS
Šaltalankių šerbetas
Šeimyniškių g. 1, Vilnius
Virtuvės šefė – Alena Rantsevene
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui –30 eurų
Rezervacijai:
852103012
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 15:00 – 22:00
VI 12:00 – 22:00
VII – nedirba