Porcijos | Gaminimo laikas |
2asmenims | 40minučių |
Porcijos |
2asmenims |
Gaminimo laikas |
40minučių |
Ingredientai
- 4 kiaušiniai
- 50 gramų rūkyta lašiša
- 20 gramų kaparėliai
- 10 gramų salotos Lollo bianco
- actas
- sviestas
- duona
Porcijos: asmenims
Ingredientai
Porcijos: asmenims
|
Gaminimo instrukcijos
- Iš duonos išpjaukite du rutuliukus, juos apkepkite.
- Į keptuvę įpilkite vandens su trupučiu acto ir įdėkite dvi apvalias formeles.
- Kai vanduo užvirs, į jas įmuškite po kiaušinį ir virkite, kol baltymai sukietės (trynys turi likti skystas).
- Duonelę aptepkite sviestu ir uždėkite lašišų su salotomis, ant viršaus – virtų kiaušinių.
- Likusių trijų kiaušinių trynius suplakite, palaikykite virš karšto vandens vonelės, kol pradės tirštėti, ir užpilkite ant jau turimų dviejų bokštelių. Viską kepkite 170 ºC temperatūros orkaitėje 30 minučių.
- Patiekite su kaparėliais ir salotų puokšte.
Maistinė vertė
„Benedikto“ kiaušinienė
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 225
Kalorijos iš riebalų 126
% Dienos norma*
Riebalai 14g
22%
Sotieji riebalai 4g
20%
Polinesotieji riebalai 2g
Mononosotieji riebalai 6g
Cholesterolis 534mg
178%
Natris 842mg
35%
Kalis 205mg
6%
Angliavandeniai 2g
1%
Skaidulinės medžiagos 0.4g
2%
Cukrus 1g
Protein 21g
42%
Vitaminas A
22%
Vitaminas C
2%
Kalcis
5%
Geležis
10%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu