Dubajaus stiliaus šokoladas
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti IKI parduotuvėse
Dubajaus stiliaus šokoladas
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti IKI parduotuvėse
Porcijos Gaminimo laikas
8asmenys 1,5valandos
Porcijos
8asmenys
Gaminimo laikas
1,5valandos
Ingredientai
Porcijos: asmenys
Ingredientai
Porcijos: asmenys
Gaminimo instrukcijos
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 170 °C ir paruoškite „kataifi“ tešlą. Tešlą supjaustykite smulkiais siūleliais, išmaišykite su ištirpintu sviestu ir paskleiskite kepimo skardoje. Kepkite apie 10–12 minučių, kol taps aukso spalvos ir traški.
  2. Ištirpinkite pieninį šokoladą dubenyje virš garų vonelės arba mikrobangų krosnelėje.
  3. Sujunkite ingredientus: į šiltą šokoladą įmaišykite sezamų pastą (tahini) ir pistacijų kremą. Įdėkite cukraus pudrą ir gerai išmaišykite.
  4. Sluoksniuokite: į silikonines šokolado formeles ar mažus popierinius keksiukų indelius dėkite ploną sluoksnį šokolado mišinio. Ant viršaus paskleiskite traškios kataifi tešlos sluoksnį. Vėl užpilkite šokolado mišiniu, kad apsemtų tešlą. Dėkite į šaldytuvą bent 1 valandai, kad sustingtų.
Maistinė vertė
Dubajaus stiliaus šokoladas
Vienos porcijos maistinė vertė (25g)
Kalorijos 12185 Kalorijos iš riebalų 6300
% Dienos norma*
Riebalai 700g 1077%
Sotieji riebalai 26g 130%
Polinesotieji riebalai 2g
Mononosotieji riebalai 11g
Cholesterolis 358mg 119%
Natris 1005mg 42%
Kalis 12mg 0%
Angliavandeniai 1525g 508%
Cukrus 0.04g
Protein 120g 240%
Vitaminas A 25%
Kalcis 2%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu