Porcijos | Gaminimo laikas |
4porcijos | 10minučių |
Porcijos |
4porcijos |
Gaminimo laikas |
10minučių |
Ingredientai
- 200 g prosciutto kumpio (arba kito panašaus kumpio)
- 1 vnt buratos sūrio (arba mocarelos)
- 6 vnt saulėje džiovintų pomidorų
- 50 g garžgarsčių (arba šviežių špinatų)
- 15 g šviežių bazilikų
- 50 ml balzaminio acto
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
|
Gaminimo instrukcijos
- Patieskite kepimo popieriaus lapą ir ant viršaus stačiakampo forma išdėliokite prosciutto, kad kiekvienas gabalėlis šiek tiek užklotų vienas kitą.
- Tada paklokite saują gražgarsčių, išdėliokite saulėje džiovintus pomidorus ir rankomis suplėšytą buratą, išbarstykite baziliką.
- Apšlakstykite balzamiko padažu ir tvirtai susukite į pailgą ritinėlį lyg suktumėte sušius.
- Supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir mėgaukitės. Prieš patiekiant galite dar kartą apšlakstyti balzamiko glazūra.
Maistinė vertė
Gurmaniški suktinukai – „itališki sušiai“
Vienos porcijos maistinė vertė (80g)
Kalorijos 166
Kalorijos iš riebalų 72
% Dienos norma*
Riebalai 8g
12%
Sotieji riebalai 1g
5%
Polinesotieji riebalai 0.1g
Mononosotieji riebalai 0.1g
Cholesterolis 5mg
2%
Natris 231mg
10%
Kalis 360mg
10%
Angliavandeniai 7g
2%
Skaidulinės medžiagos 1g
4%
Cukrus 4g
Protein 17g
34%
Vitaminas A
6%
Vitaminas C
8%
Kalcis
2%
Geležis
6%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu