Porcijos | Gaminimo laikas |
4porcijos | 1.5valandos |
Porcijos |
4porcijos |
Gaminimo laikas |
1.5valandos |
Ingredientai
- 125 g virto kumpio
- 240 ml pienas
- 3 vnt kiaušiniai
- druskos ir pipirų (pagal skonį)
- 100 g poro
- 1 valg. šaukštas sviesto
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
|
Gaminimo instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 350 °C, įdėkite tešlą su pyragui kepti skirta kepimo skarda.
- Išlydykite sviestą didelėje keptuvėje, į ją įdėkite porus. Pagardinkite juos druska ir pipirais.
- Į paruoštos pyrago formos tešlos dugną sudėkite kumpį. Ant jo suberkite porus, o vėliau dėkite sūrį. Dideliame dubenyje suplakite pieną, sumaišytą su grietinėle bei kiaušinius. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Šį mišinį supilkite ant sūrio ir kumpio skardoje.
- Kepkite kišą 30–40 min. arba kol kepinys apskrus ir taps auksinės spalvos. Prieš patiekdami leiskite jam šiek tiek atvėsti.
Maistinė vertė
Kišas su porais ir kumpiu
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 188
Kalorijos iš riebalų 108
% Dienos norma*
Riebalai 12g
18%
Sotieji riebalai 6g
30%
Polinesotieji riebalai 1g
Mononosotieji riebalai 4g
Cholesterolis 164mg
55%
Natris 508mg
21%
Kalis 278mg
8%
Angliavandeniai 7g
2%
Skaidulinės medžiagos 0.4g
2%
Cukrus 4g
Protein 12g
24%
Vitaminas A
16%
Vitaminas C
21%
Kalcis
9%
Geležis
9%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu