„Pavlova“
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
„Pavlova“
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
2
Porcijos
2
Gaminimo instrukcijos
  1. Baltymus su cukrumi maišydami kaitinkite vandens garų vonelėje iki 45–48 °C temperatūroje ir plakite iki standžios, blizgios, tvirtos konsistencijos. Baigdami plakti, įberkite citrinos rūgšties ir vanilinio cukraus. Į išplaktus baltymus atsargiai įmaišykite išsijotą miltelinį cukrų. Naudodamiesi konditeriniu maišeliu ir lygiu antgaliu, formuokite deserto pagrindą.
  2. Maskarponės sūrį išplakite su kondensuotu pienu ir atsargiai švelniais judesiais sujunkite su iki standžių putų išplakta grietinėle.
  3. Ant atvėsusio morengo dėkite kremą, trintų uogų tyrę ir gausiai papuoškite šviežiomis braškėmis, avietėmis, šilauogėmis, mėtos lapeliu, švelniai papudruokite.
  4. Prieš patiekdami, desertą šiek tiek palaikykite šaldytuve. Tada morengas sudrėks, taps minkštesnis, skoniai susijungs ir papildys vienas kitą.

Maistinė vertė
„Pavlova“
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 247 Kalorijos iš riebalų 1
% Dienos norma*
Riebalai 0.1g 0%
Natris 50mg 2%
Kalis 53mg 2%
Angliavandeniai 61g 20%
Cukrus 60g
Protein 3g 6%
Vitaminas C 2%
Kalcis 0.3%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.

Pasidalink šiuo receptu