Tikka masala
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse.
Tikka masala
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse.
Porcijos Gaminimo laikas
3porcijos 40minučių
Porcijos
3porcijos
Gaminimo laikas
40minučių
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Gaminimo instrukcijos
  1. Svogūną, česnaką ir imbierą sudėkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
  2. Keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus ant vidutinės kaitros. Sudėkite svogūnų mišinį ir pakepinkite, o paskui perdėkite į dubenėlį.
  3. Supilkite likusį aliejų, sudėkite gabaliukais supjaustytą vištieną ir kepkite 5-7 min.
  4. Įmaišykite „Tikka masala“ prieskonius ir pipirus, kepkite dar minutę.
  5. Sudėkite svogūnų mišinį atgal į keptuvę kartu su pomidorais.
  6. Užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite neuždengę dangčiu apie 15 min. Įmaišykite smulkintus migdolus ir špinatus, dar patroškinkite 10 minučių.
  7. Pagardinkite prieskoniais, tada įmaišykite jogurtą ir kalendrą. Patiekite su rudaisiais ryžiais.
Maistinė vertė
Tikka masala
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 472 Kalorijos iš riebalų 171
% Dienos norma*
Riebalai 19g 29%
Sotieji riebalai 3g 15%
Polinesotieji riebalai 3g
Mononosotieji riebalai 11g
Cholesterolis 1mg 0%
Natris 437mg 18%
Kalis 831mg 24%
Angliavandeniai 35g 12%
Skaidulinės medžiagos 6g 24%
Cukrus 10g
Protein 40g 80%
Vitaminas A 127%
Vitaminas C 56%
Kalcis 19%
Geležis 21%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu