Šefas ir savininkas Gaspar Fernandes gimė Goa (Indijoje). Portugalų kilmės seneliai buvo įkvėpimas šiandienos išskirtiniausius patiekalus gaminti tik iš geriausių ir gryniausių ingredientų, bei svarbiausia kuriant patiekalus, pridėti ypatingą cinkelį, kuris sužavėtų gomurį ir sušildytų širdį.
Le Cordon Blue Londone įgavęs įgūdžius, šefas Gasparas seka aistra ir įsitikinimu, kad gerai paruoštas maistas nėra vien tik apie pasisotinimą, bet tai labiau apie malonumo šaltinį, ar net vietas kuriuose nesatę buvę.
Vakarienė – emocinė patirtis, ir mes kiekvieną Jūsų apsilankymą stengsimės ją padaryti įsimintiną. Gaspar’s vadiname namais, kuriais nuoširdžiai rūpinasi kiekvienas komandos narys. Tai namai, kuriuose Jumis rūpinamės kaip svarbiausiais svečiais – galiausiai, juk ne viskas yra tik apie maistą ir vyną.
Pagal White Guide ir 30bestrestaurants.lt, Gaspar’s restoranas įvertintas kaip vienas geriausių restoranų Lietuvoje.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
ŠEFO KOMPLIMENTAS
Tartaletė su rūkyta žuvimi, obuolių compôte, kreminiu kiaušinio tryniu
UŽKANDIS
Chapati taco su lietuviškų stumbrų mėsa, fermentuotu čili, spanguolių ir kriaušių čatniu, įvairiomis žolelėmis
KARŠTAS PATIEKALAS
Keptas lietuviškas sterkas, karamelizuotų salierų piurė, pankolis, vėžiagyvių padažas
DESERTAS
Moliūgų ir kardamono desertas, svarainių gelis, lazdyno riešutų traškučiai
Pylimo g. 23 – 3, Vilnius
Virtuvės šefas – Gaspar Fernandes
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui –30 eurų
Rezervacijai:
+370 657 07 050
https://www.facebook.com/gasparsrestoranas
Degustacijų pateikimo laikas:
I-V 16:00 – 23:00
VI 12:00 – 23:00
VII 16:00 – 20:30