Vienas seniausių Vilniaus senamiestyje veikiančių restoranų garsėja žvėrienos patiekalais, kurie patiktų net pačiam kunigaikščiui Gediminui. Patiekalai ruošiami pagal Viduramžių tradicijas, meniu rasite amžių, kuriuo remiantis atkurtas patiekalas. O vakarieniaudami gotikos ar baroko salėse XV a. pirklių namuose šiandien patys pasijausite kaip Viduramžių didikai, besimėgaujantys medžioklės laimikiais.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui
ŠEFO KOMPLIMENTAS
UŽKANDIS
Upėtakio ceviche su marinuotais obuolių kubeliais
KARŠTAS PATIEKALAS
Kepta menkės filė su romesco padažu ir gaiviomis salotomis
DESERTAS
Migdolų biskvitas, citrusinių vaisių kremas, vanilė, svarainių sirupas, vaisiai
Stiklių g. 8, Vilnius
Virtuvės šefė – Rita Keršulytė-Ryčkova
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų
Rezervacijai:
+370 5 262 9046
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 12:00 – 22:00