Vienas seniausių Vilniaus senamiestyje veikiančių restoranų garsėja žvėrienos patiekalais, kurie patiktų net pačiam kunigaikščiui Gediminui. Patiekalai ruošiami pagal Viduramžių tradicijas, meniu rasite amžių, kuriuo remiantis atkurtas patiekalas. O vakarieniaudami gotikos ar baroko salėse XV a. pirklių namuose šiandien patys pasijausite kaip Viduramžių didikai, besimėgaujantys medžioklės laimikiais.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

ŠEFO KOMPLIMENTAS

UŽKANDIS

Upėtakio ceviche su marinuotais obuolių kubeliais

KARŠTAS PATIEKALAS

Kepta menkės filė su romesco padažu ir gaiviomis salotomis

DESERTAS

Migdolų biskvitas, citrusinių vaisių kremas, vanilė, svarainių sirupas, vaisiai

 

Stiklių g. 8, Vilnius

Virtuvės šefė – Rita Keršulytė-Ryčkova

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų

Rezervacijai:

+370 5 262 9046

info@lokys.lt

www.lokys.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 12:00 – 22:00