Restoranas „Meat Steak House“ yra rojus brandintos jautienos gerbėjams. Sultingus kepsnius siūlantis restoranas, turi ir kitų patiekalų, pavyzdžiui: krevečių su sviestu, troškintų specialioje krosnyje, anties krūtinėlę, keptą ant raudonojo kedro lentelės, netgi gali patiekti atskirai grilyje keptų daržovių garnyrus kaip puikią alternatyvą vegetarams.

Interjeras yra šiuolaikinis, ramus, vyrauja rusvos spalvos. Neapkarautas detalėmis, todėl puikiai jaučiamas erdvės pojūtis.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

UŽKANDŽIAI

Foie gras crème brulee, patiekiama su raudonųjų svogūnų ir figų ledais

arba

Gruzdinta burata su kiodžia burokėlių ir spanguolių čatniu

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Brandintos jautienos nugarinės New York strip kepsnys (200 g). Patiekiamas su keptomis spalvotomis morkomis, glazūruotomis medumi ir pagardintomis pankolio sėklomis, ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir juodųjų pipirų padažu

arba

Grilyje kepta Naujosios Zelandijos menkių filė su bulvių piurė, pagardinta ciberžole. Patiekiama su pomidorų ir moliūgų čatniu ir krevečių bisque su citrusais

DESERTAS

Pavlova su plakta gietinėle pagardinta tonka pupelėmis. Patiekiama su biskvitiniais cinamoniniais ledais ir braškėmis sirupe

A. Juozapavičiaus g. 13, Vilnius

Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

+370 612 35 200

info@meat.lt

https://www.meniu.lt/widget/vieta/2448/staliuko/rezervavimas/perziura

http://www.meat.lt

https://www.facebook.com/MeatSteakHouse/

Degustacijų patiekimo laikas:

I – IV 16:30 – 23:00

V 16:30 – 24:00

VI 13:00 – 24:00

VII 13:00 – 19:00