Porcijos | Gaminimo laikas |
2 | 20min |
Porcijos |
2 |
Gaminimo laikas |
20min |
Ingredientai
- 1 kiaušinio baltymas
- 1 kiaušinis
- 1/2 banano
- 1 v. š. agavų ar klevų sirupo
- 1/4 stiklinės augalinio ar karvės pieno
- 3/4 stiklinės smulkių avižinių dribsnių
- 1 a. š. kepimo miltelių
- 1/4 a. š. druskos
- kokosų aliejaus kepimui
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Rankiniu būdu ar virtuvės kombainu gerai sumaušyti visus ingredientus, išskyrus aliejų, iki vientisos masės.
- Įkaitinti keotuvę iki vidutinės temperatūros. Įpilti aliejaus. Šaukštu ar nedideliu samčiu formuoti norimo dydžio blynelius. Kepti iš abiejų pusių, kol tešla gražiai paruduos.
- Rekomenduojame patiekti su uogomis bei riešutų sviestu ar natūraliu jogurtu
Maistinė vertė
Avižų ir bananų blynai
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 344
Kalorijos iš riebalų 135
% Dienos norma*
Riebalai 15g
23%
Sotieji riebalai 8g
40%
Polinesotieji riebalai 2g
Mononosotieji riebalai 3g
Cholesterolis 119mg
40%
Natris 542mg
23%
Kalis 401mg
11%
Angliavandeniai 40g
13%
Skaidulinės medžiagos 6g
24%
Cukrus 5g
Protein 15g
30%
Vitaminas A
4%
Vitaminas C
4%
Kalcis
7%
Geležis
16%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu