Avižų ir bananų blynai
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Avižų ir bananų blynai
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos Gaminimo laikas
2 20min
Porcijos
2
Gaminimo laikas
20min
Gaminimo instrukcijos
  1. Rankiniu būdu ar virtuvės kombainu gerai sumaušyti visus ingredientus, išskyrus aliejų, iki vientisos masės.
  2. Įkaitinti keotuvę iki vidutinės temperatūros. Įpilti aliejaus. Šaukštu ar nedideliu samčiu formuoti norimo dydžio blynelius. Kepti iš abiejų pusių, kol tešla gražiai paruduos.
  3. Rekomenduojame patiekti su uogomis bei riešutų sviestu ar natūraliu jogurtu

Maistinė vertė
Avižų ir bananų blynai
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 344 Kalorijos iš riebalų 135
% Dienos norma*
Riebalai 15g 23%
Sotieji riebalai 8g 40%
Polinesotieji riebalai 2g
Mononosotieji riebalai 3g
Cholesterolis 119mg 40%
Natris 542mg 23%
Kalis 401mg 11%
Angliavandeniai 40g 13%
Skaidulinės medžiagos 6g 24%
Cukrus 5g
Protein 15g 30%
Vitaminas A 4%
Vitaminas C 4%
Kalcis 7%
Geležis 16%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.

Pasidalink šiuo receptu