druskos

Klasikiniai falafeliai

Klasikiniai falafeliai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Klasikiniai falafeliai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 2valandos Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 200 g konservuotų ar virtų avinžirnių (mirkytų)100 g baltųjų svogūnų200 g petražolių200 g kalendrų1 vnt jalapenas3 vnt česnako skiltelių,1 arb. šaukštelio kumino1 arb. šaukštelio druskos4 g kardamono2 g juodųjų pipirų50 g avinžirnių miltų aliejaus (kepimui) Porcijos: porcijos Ingredientai 200 g konservuotų ar virtų avinžirnių (mirkytų)100 g baltųjų...

Skaityti daugiau

Meksikietiškos fajitos su vištiena

Meksikietiškos fajitos su vištiena Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Meksikietiškos fajitos su vištiena Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 3asmenys 30minučių 45minutės Porcijos Prep Time 3asmenys 30minučių Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 1 tortilijų su burokėliais (pakuotė)500 g vištienos šlaunelių filė3 vnt raudonosios paprikos2 vnt geltonas svogūnas2 valg. šaukštai alyvogių aliejaus (kepimui)1 vnt citrinos1 valg. šaukštas čili pipirų1/2 valg. šaukšto maltų raudonųjų paprikų1/4 arb. šaukštelio susmulkintų skiltelių česnako1/4 arb....

Skaityti daugiau

Keksiukai su cukinijomis

Keksiukai su cukinijomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Keksiukai su cukinijomis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 1valanda Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 1valanda Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 600 g aukščiausios rūšies kvietiniai miltai500 g cukinijos2 vnt kiaušinių200 g cukraus220 g aliejaus kepimui1 arb. š. kepimo miltelių1,5 arb. š. cinamono1 arb. š. druskos2 arb. š. vanilės ekstrakto Porcijos: porcijos Ingredientai 600 g aukščiausios rūšies kvietiniai miltai500 g cukinijos2 vnt kiaušinių200 g cukraus220...

Skaityti daugiau

Trapios tešlos tarta su moliūgais

Trapios tešlos tarta su moliūgais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti "Rimi" parduotuvėse. Trapios tešlos tarta su moliūgais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti "Rimi" parduotuvėse. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 12asmenų 30minučių 45minutės Porcijos Prep Time 12asmenų 30minučių Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 500 g trapios tešlos700 g keptų moliūgų masės300 ml sutirštinto pieno (nesaldinto)3 vnt kiaušiniai50 g cukraus50 g rudojo cukraus1 valg. šaukštas miltų1,5 arb. šaukštelio kardamono1 arb. šaukštelio cinamono1 arb. šaukštelio malto imbiero druskos (žiupsnelio) pipirų...

Skaityti daugiau

Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su žalumynais, datulėmis ir jogurtu

Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su žalumynais, datulėmis ir jogurtu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virtuvės šefas Arūnas Stoškus Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su žalumynais, datulėmis ir jogurtu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virtuvės šefas Arūnas Stoškus Porcijos 8porcijos Porcijos 8porcijos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas, Salotos Ingredientai ĖRIENOS KUMPIS2000 g ėrienos kumpio druskos (pagal skonį) maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)60 g prieskonių „Beef Brisket“20 g šviežio rozmarino20 g šviežio čiobrelio50 g česnako100 g alyvuogių aliejaus100 g „Santa Maria“ Chipotle glaze50 g šviežios kalendros100 g mėlynųjų svogūnų50...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest