druskos

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 6porcijos 45minutės Porcijos 6porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g šviežios menkės300 g lašišų filė50 g poro1 vnt geltonas svogūnas20 g sviesto1 vnt česnako skiltelė10 g druskos1 arb, šaukštelio čiobrelių1 arb, šaukštelio džiovintų bazilikų250 ml baltojo vyno1 vnt žuvies sultinio kubelio200 ml grietinėlės100 ml grietinės (riebios)0.5 g malto...

Skaityti daugiau

Japoniški kopūstų blyneliai okonomiyaki

Japoniški kopūstų blyneliai okonomiyaki Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Asociatyvi nuotrauka rasta Pinterest Japoniški kopūstų blyneliai okonomiyaki Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Asociatyvi nuotrauka rasta Pinterest Porcijos Gaminimo laikas 4porcijos 30minučių Porcijos 4porcijos Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Blyneliams3 vnt kiaušiniai400 g kopūstas10 g sojų padažo5 g sezamų aliejus40 g miltų druskos (pagal skonį) svogūnų laiškai (ryšulėlis)Padažui100 ml graikiško jogurto1 vnt česnako skiltelė druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: porcijos Ingredientai Blyneliams3 vnt kiaušiniai400 g kopūstas10 g sojų padažo5 g sezamų aliejus40 g miltų druskos...

Skaityti daugiau

Vengriškas lečas

Vengriškas lečas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos: 3 stiklainiai po 750 ml Vengriškas lečas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos: 3 stiklainiai po 750 ml Gaminimo laikas 1.5valandos Gaminimo laikas 1.5valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 kg pomidorų2 kg paprikų3 vnt baltųjų svogūnų100 ml aliejaus1 valg. šaukštas druskos1 valg. šaukštas cukraus Porcijos: Ingredientai 1 kg pomidorų2 kg paprikų3 vnt baltųjų svogūnų100 ml aliejaus1 valg. šaukštas druskos1 valg. šaukštas cukraus Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Gaminimo instrukcijos Nulupkite ir supjaustykite svogūnus kubeliais. Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu,...

Skaityti daugiau

Klasikiniai falafeliai

Klasikiniai falafeliai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Klasikiniai falafeliai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 3porcijos 2valandos Porcijos 3porcijos Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 200 g konservuotų ar virtų avinžirnių (mirkytų)100 g baltųjų svogūnų200 g petražolių200 g kalendrų1 vnt jalapenas3 vnt česnako skiltelių,1 arb. šaukštelio kumino1 arb. šaukštelio druskos4 g kardamono2 g juodųjų pipirų50 g avinžirnių miltų aliejaus (kepimui) Porcijos: porcijos Ingredientai 200 g konservuotų ar virtų avinžirnių (mirkytų)100 g baltųjų...

Skaityti daugiau

Meksikietiškos fajitos su vištiena

Meksikietiškos fajitos su vištiena Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Meksikietiškos fajitos su vištiena Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 3asmenys 30minučių 45minutės Porcijos Prep Time 3asmenys 30minučių Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 1 tortilijų su burokėliais (pakuotė)500 g vištienos šlaunelių filė3 vnt raudonosios paprikos2 vnt geltonas svogūnas2 valg. šaukštai alyvogių aliejaus (kepimui)1 vnt citrinos1 valg. šaukštas čili pipirų1/2 valg. šaukšto maltų raudonųjų paprikų1/4 arb. šaukštelio susmulkintų skiltelių česnako1/4 arb....

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest