• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Restoranas „4″ nukelia į vaikystės atostogas prie jūros: kur kvepia pušynais ir sūriu jūros vandeniu. Kur žingsniuodamas smėlėtais miško takeliais, neatsispiri pajūrio žemuogių saldumui. Kiškio kopūstų rūgštumui. Aukščiausios pušies apkabinimui. Moderni pasaulio virtuvė su vietinių žaliavų improvizacijomis. Žavimės ir lygiuojamės į tai, ką siūlo šiuolaikinis gastronomijos pasaulis, tačiau ypatingai vertiname aplinką, kurioje gyvename ir kuriame. Lietuvos gamta ir jos ištekliai – neatsiejama mūsų virtuvės dalis. Naujų skonių paieškomis ir nostalgiškais patiekalais rūpinasi Restorano „4″ virtuvės šefas Gabrielius Zajac – 2018 – ais metais „Geriausio Lietuvos virėjo konkurse“ laimėjęs II-ąją vietą. Profesionali ir vieninga šefo komanda restorano svečiams kasdien kuria neužmirštamą nostalgiškos Palangos paveikslą.

Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur asmeniui

TACO CON PATO

Plėšyta antiena / Saldi habanero salsa / Guacamole / Duonos riešutų trupiniai

RISOTTO SU PATAGONIJOS KALMARU

Midijos / Krevetės / Traškus moliūgas / Migdolai / Juodosios garstyčios

PIENIŠKO ŠOKOLADO CREMEUX

Giros karamelė / Aviečių gelis

Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui

KREVEČIŲ UŽKANDIS

Citrinų gelis / Pasifloras / Obuolio ir avokado salsa / Melionas / Laimo lapai

JUODADĖMĖ MENKĖ

Rūkytas gruyere padažas / Marinuotos aguonos / Baltasis ridikas / Saliero žalio obuolio padažas

PIENIŠKO ŠOKOLADO CREMEUX

Giros karamelė / Aviečių gelis

Birutės al. 26, Palanga

Virtuvės šefas Gabrielius Zajac

Rezervacijai:

8 604 78462

vesta@4palanga.lt

Rezervacija internetu (komentaruose nurodyti „Gastronomijos savaitė“)

Degustacijų patiekimo laikas:

I-VII 16:00 – 22:00