• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Savičiaus gatvėje esantis restoranas Balzac – tai lyg Onorė de Balzaco meilės laiškų žavesys ir Paryžiaus romantika viename. Dėl apgalvotų interjero detalių bei prancūzų virtuvės patiekalų trumpam pamiršite, kad esate čia, Vilniaus miesto širdyje. Balzac atmosfera nukelia tiesiai į meilės miestą. Meniu turime pasirinkimo kiekvieno skoniui – rasite ir klasikinių patiekalų, ir įmantresnių virtuvės šedevrų, kuriais lepinamės ne kasdien. Čia nuolat verda gyvenimas, aplinka bohemiška, menas gimsta  lėkštėse.

Kalbinome „Balzac“ restorano direktorę Jadvyga Lobul.

Ką Jums reiškia “Gastronomijos savaitė” ir ką jai parengėte?

Gastronomijos savaitės metu vilniečiams bei miesto svečiams siūlysime paragauti klasikinės prancūzų virtuvės patiekalų. Patieksime mūsų firminę keturių svogūnų rūšių sriubą, midijas baltojo vyno padaže ir desertui – burnoje tirpstantį “ Creme Brulee“. Manome, kad sudarytas meniu sužavės tiek pirmą kartą apsilankysiančius, tiek jau spėjusius pamilti prancūzų virtuvę.

Ar Jūsų restorane yra vegetariškų patiekalų?

Taip, turime ir vegetariškų patiekalų. Taip pat restorano lankytojams pageidaujant galime pasiūlyti ir kitų patiekalų vegetariškų alternatyvų.

Visą savaitę jus lepins žinomo virtuvės šefo Christian Mathis komanda.

  • Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Virtuvės šefė Gražina Šavelo

Gastronomijos savaitės meniu

Soupe A L’oignon

Keturių rūšių svogūnų sriuba

Moules Mariniere

Midijos baltojo vyno ir grietinėlės padaže su bulvių skiltelėmis

Creme Brulee

Vanilinis kiaušinių ir grietinėlės kremas su karamelizuota cukraus plutele

 


Savičiaus g. 7, Vilnius

Siūlomo gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų

Rezervacijai:

8 614 89223

info@balzac.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I-V 15:00-24:00

VI 12:00-24:00

VII 12:00-23:00