Restoranas La Capital – įkvėptas autentiškumo, senovinių preispaniškų tradicijų ir ritualų. Ypatingas dėmesys skiriamas Meksikos ingredientams, jų kilmei ir patiekalų originaliam skonio išreiškimui. Iš Meksikos atvykęs virtuvės šefas Alexis Hernández Maldonado kuria meniu, remiantis tradicine šalies virtuve, jos ypatingais gaminimo procesais, tuo pačiu ją naujai interpretuoja, derindamas su šiuolaikiniu kulinariniu menu. Čia rasite rankų darbo kukurūzų tortilijų ir tostadų pagal senovinę paruošimo technologiją, autentiško skonio Oaxacos valstijos Molės variacijų, karibų stiliaus ceviche, aukščiausios kokybės mėsos bei vietoje paruoštų salsų. Taip pat netrūks tradicinių desertų.

Baro pasiūlymą sudaro daugiau nei 100 tekilos ir mezcalio rūšių, tai pat meksikietiško vyno ir kraftinio alaus pasirinkimas, ypatingas kokteilių meniu, įkvėptas meksikietiškų ingredientų ir originalaus skonio.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

TRAŠKI KUKURŪZŲ TOSTADA SU ŠVIEŽIU TUNU
Geltonpelekis tunas, marinuotas česnakų, kalendrų ir šalotų padaže, patiekiamas su habanero pipirų majonezu ir avokado skiltele

„VUELVE A LA VIDA“ KOKTEILIS
Pomidoriniame padaže marinuotos krevetės ir aštuonkojis, patiekiami su avokadais ir vyšniniais pomidorais

AŠTRI CEVICHE MACHA PADAŽE
Šviežia sezoninė žuvis, patiekiama su skirtingų rūšių čili pipirų ir riešutų padažu, saldžiomis bulvėmis bei grilyje keptais kukurūzais

TACO AL PASTOR
Guajillo pipirų padaže marinuota ir grilyje kepinta kiauliena, patiekiama su mūsų gamybos kukurūzų tortilija ir ant grotelių keptu ananasu

JAUTIENOS TATAKI

Brandinta jautienos išpjova, patiekiama su bulvių traškučiais ir juodosios Molės padažu

CUKRUOTI VAISIAI SU KINROŽIŲ ŽIEDAIS

Patiekiami su pikantišku sirupu ir keptu tešlos traškučiu

Saltoniškių g. 7C, Vilnius

Virtuvės šefas – Ivan Alexis Hernandez Maldonado

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų

Rezervacijai:

+370 634 33 388

labas@lacapital.lt

https://www.facebook.com/LaCapitalMexicanCuisine

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII  16:00 – 21:00