• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

Kalbėjome su restorano vadove Sandra Liekyte-Kiežiene.

Pristatykite savo restoraną: jo interjerą, virtuvę, šefą.

„Old Town Brasserie“ – naujai įsikuręs modernios europieškos virtuvės restoranas visai šeimai, uostamiesčio senamiestyje,  Danės upės pakrantėje. Besimėgaudami virtuvės šefo Tomo Petriko kurtais patiekalais, būsite apsupti modernaus interjero ir sušildyti  malonaus aptarnavimo bei židinio skleidžiama šiluma.

Ką Jums reiškia „Gastronomijos savaitė”?
Galimybė garsiai prabilti apie save, susipažinti ir pakviesti pasimėgauti naujai atrastais skoniais. Norime garsiai skleisti žinutę, kad maistas „valgomas” naudojantis trimis pojūčiais: rega, uosle ir skoniu.

Ar Jūsų restorane yra vegetariškų patiekalų?
Mūsų restorane visada rasite vegetariškų patiekalų.

  • Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

“Gastronomijos savaitės“ meniu

UŽKANDIS

Jautienos tartaras su miško grybais

KARŠTAS PATIEKALAS

Žemoje  temperatūroje ruoštas Kamčiatkos krabas

DESERTAS

Obuolių ir baziliko šerbetas su svarainiais

 


Žvejų g. 4, Klaipėda

Virtuvės šefas – Tomas Petrikas

Rezervacijai:

8 620 49239

info@oldtownbrasserie.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – III 11:00 – 22:00

IV – VI 11:00 – 23:00

VII 11:00 – 21.00