Pilies Katpėdėlė yra išskirtinė tuo, kad jos meniu sudaro trys Lietuvos laikotarpių periodai: Senovės karalystė (kitaip galima jį vadinti„valstiečių“ periodu), Piknikas tarp karų (kitaip – „Smetonos laikų“ periodas) ir Snaudžianti šalis (kitaip „sovietinių laikų“ periodas). Šiuose perioduose atrinkti populiariausi būtent tų laikotarpių patiekalai ir jų pateikimas bei serviruotė atspindi tų laikotarpių dvasią, aišku, jau šiek tiek sušiuolaikintai.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 20 Eur asmeniui

„Pilies Katpėdėlė“ – turės du pasiūlymus, svečias galės pasirinkti iš dviejų meniu.

Pirmas pasiūlymas:

UŽKANDIS

Silkės ir obuolių salotos ant kepintos juodos duonos

KARŠTAS PATIEKALAS

Kiaulienos, grybų ir pastarnokų troškinys

DESERTAS

Skruzdėlynas su ledais

GĖRIMAS

„Voruta” natūralus lietuviškas juodųjų serbentų vynas 150 ml

Antras pasiūlymas:

UŽKANDIS

Šiltos salotos su mažosiomis bulvytėmis, rūkytomis paprikomis ir vištiena

Patiekiama su įvairių žolelių padažu

KARŠTAS PATIEKALAS

Bulviniai blynai įdaryti šonine ir sūriu

Patiekiama su grietinės ir kastinio padažu

DESERTAS

Skruzdėlynas su ledais

GĖRIMAS

„Voruta” natūralus lietuviškas juodųjų serbentų vynas 150 ml

 

Pilies g. 8, Vilnius

Virtuvės šefas – Kiril Šostak

Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 eurų

Rezervacijai:

+370 611 20 576

152@amberfood.eu

www.katpdele.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII  10:00 – 22:00