Apie restoraną
Vilniaus senamiesčio širdyje, buvusiame XVI a. vienuolyne, įsikūrę klasikinio stiliaus kepsnių namai jau daugiau nei dvidešimt metų svečius džiugina brandintos jautienos patiekalais: nuo karpačo iki ant grotelių ruošiamo legendinio didkepsnio su T formos kaulu. Daugiausiai dėmesio čia skiriama kokybei. Mėsa ant stalo atkeliauja iš visų pasaulio kampelių – lietuviška žvėriena ir jautiena rungiasi su garsiomis jautienos rūšimis iš Argentinos ar Australijos.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
1 variantas
Naminis kalakutienos kepenėlių paštetas / rabarbarų želė / sviestinė duonelė
Karamelizuotos jūrų šukutės / moliūgų – čili tyrė
Raudoname vyne troškintas kiaulienos žandas / bulvių – pankolių terinas
Braunis / karštas džiovintų vaisių padažas
2 variantas
Jūros dumblių sultinys / įvairios daržovės / kreivabudės
Ėriuko kulninė / ryžių poperiuje keptos daržovės / bulgur kruopos
Riešutinis kremas / šokoladiniai ledai / mangų padažas
Maironio g. 13, Vilnius
Virtuvės šefė – Rima Remeikienė
Rezervacijai:
8 521 21389
hazienda@mabre.lt
Degustacijų patiekimo laikas
I – VII 11:30 – 23:00