
Apie restoraną
Virtuvės šefas stengiasi, jog kiekvienas restorano svečias galėtų pajusti tobulai apgalvoto maisto derinio poskonius, kurie jaučiami net ir nebūnant tikruoju maisto gurmanu. Restorano meniu asortimente rasite Europietiškos virtuvės patiekalus, paruoštus tik iš nešaldytų ir aukščiausios kokybės produktų. Avenue Brasserie, kur taip gera ir skanu mėgautis šia akimirka.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Lietuviški sūriai su spanguolių ir bruknių džemais
Kiaulienos skruostas patiekiamas su salierų piurė, burokėlių piurė, bulvių koše ir laukiniu brokoliu
Bulvinis blynas su kastiniu ir upėtakio ikrais
Karštas triušienos terinas su šakninėmis daržovėmis
Vienas seniausių lietuviškos virtuvės desertų – šiuolaikiškai patiekti agurkai su medumi.
Vilniaus g. 146, Šiauliai
Virtuvės šefas – Algirdas Matačiūnas
Rezervacijai:
8 677 30804
varonaite.agne@gmail.com
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 11:00 – 22:00