Apie restoraną

Virtuvės šefas stengiasi, jog kiekvienas restorano svečias galėtų pajusti tobulai apgalvoto maisto derinio poskonius, kurie jaučiami net ir nebūnant tikruoju maisto gurmanu. Restorano meniu asortimente rasite Europietiškos virtuvės patiekalus, paruoštus tik iš nešaldytų ir aukščiausios kokybės produktų. Avenue Brasserie, kur taip gera ir skanu mėgautis šia akimirka.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Lietuviški sūriai su spanguolių ir bruknių džemais

Kiaulienos skruostas patiekiamas su salierų piurė, burokėlių piurė, bulvių koše ir laukiniu brokoliu

Bulvinis blynas su kastiniu ir upėtakio ikrais

Karštas triušienos terinas su šakninėmis daržovėmis

Vienas seniausių lietuviškos virtuvės desertų – šiuolaikiškai patiekti agurkai su medumi.

Vilniaus g. 146, Šiauliai

Virtuvės šefas – Algirdas Matačiūnas

Rezervacijai:

8 677 30804

varonaite.agne@gmail.com

Degustacijų patiekimo laikas:

I – VII 11:00 – 22:00