Bonos Sforzos įkvėpta lietuviška virtuvė.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
ŠEFO KOMPLIMENTAS
Mini alaus ir pelenų duonelė su fazano paštetu, svarainiuose karamelizuotu raudonuoju svogūnu ir morkų traškučiais.
STARTERIS
Vėgėlės file su sūdytu varškės sūriu, keptu pankoliu ir prancūzišku žuvies kaulų padažu
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Žąsis ruošta anties taukuose su rudeninių pastarnokų tyre ir obuolių, bei kalendros salsa
DESERTAS
„Jogailos Jaunystė“
Katedros a. 4, Vilnius Virtuvės šefė – Monika Čereškaitė Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų Rezervacijai: +370 (694) 63 280 uzsakymai@taurakalnis.lt Degustacijų pateikimo laikas: I-VII 17:00 – 23.00