bolivinių balandų

Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu

Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pristatome restorano “Labai” virtuvės šefo Egidijaus Kraunelio sukurtą patiekalą, kurį skanavo GERO SKONIO klubo svečiai iš “Garden gourmet” augalinės kilmės produktų. Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pristatome restorano “Labai” virtuvės šefo Egidijaus Kraunelio sukurtą patiekalą, kurį skanavo GERO SKONIO klubo svečiai iš “Garden gourmet” augalinės kilmės produktų. Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai TRIUFELIAMS1 kg burokėlių falafelių300 g virtų bulvių300 g mocarelos50 g česnako miltelių50 g svogūno miltelių3 vnt...

Skaityti daugiau

Vištienos salotos su jogurto padažu

Vištienos salotos su jogurto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vištienos salotos su jogurto padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 20min Porcijos 2 Gaminimo laikas 20min Patiekalo tipas Salotos Ingredientai 300 g vištienos krūtinėlės50 g bolivinių balandų40 g špinatų200 g natūralaus jogurto50 g fetos sūrio2 v. š. alyvuogių aliejaus saujelė kedrinių pinijų1/2 a. š. maltų saldžiųjų paprikų žiupsnis druskos žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių Porcijos: Ingredientai 300 g vištienos krūtinėlės50 g bolivinių balandų40 g špinatų200 g natūralaus jogurto50 g fetos sūrio2 v. š. alyvuogių...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest