Ingredientai
- TRIUFELIAMS
- 1 kg burokėlių falafelių
- 300 g virtų bulvių
- 300 g mocarelos
- 50 g česnako miltelių
- 50 g svogūno miltelių
- 3 vnt kiaušinių
- RISOTUI
- 300 g svogūnų kubelių
- 1 kg veganiško faršo
- 500 g bolivinių balandų
- 700 g moliūgų
- 50 g kario pastos
- 200 g "Salsa verde" padažo
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Paruoškite triufelius – visus ingredientus sutrinkite, gerai išmaišykite, suformuokite 70 g rutuliukus ir apvoliokite kiaušinių bei džiūvėsėlių plakinyje. Išvirkite aliejuje.
- Į įkaitintą keptuvę su sviestu sudėkite smulkintus svogūnus ir česnakus, apkepkite iki auksinės spalvos, sudėkite faršą, virtas bolivines balandas.
- Moliūgus išvirkite su kario pasta ir sutrynę iki vientisos masės supilkite į kepintą faršą su balandomis.
- Patiekite paskaninę padažu „Salsa verde“.
Maistinė vertė
Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 2846
Kalorijos iš riebalų 1548
% Dienos norma*
Riebalai 172g
265%
Sotieji riebalai 49g
245%
Polinesotieji riebalai 10g
Mononosotieji riebalai 32g
Cholesterolis 1431mg
477%
Natris 2992mg
125%
Kalis 4483mg
128%
Angliavandeniai 355g
118%
Skaidulinės medžiagos 15g
60%
Cukrus 14g
Protein 338g
676%
Vitaminas A
1096%
Vitaminas C
105%
Kalcis
261%
Geležis
158%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu