Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Pristatome restorano “Labai” virtuvės šefo Egidijaus Kraunelio sukurtą patiekalą, kurį skanavo GERO SKONIO klubo svečiai iš “Garden gourmet” augalinės kilmės produktų.
Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Pristatome restorano “Labai” virtuvės šefo Egidijaus Kraunelio sukurtą patiekalą, kurį skanavo GERO SKONIO klubo svečiai iš “Garden gourmet” augalinės kilmės produktų.
Gaminimo instrukcijos
  1. Paruoškite triufelius – visus ingredientus sutrinkite, gerai išmaišykite, suformuokite 70 g rutuliukus ir apvoliokite kiaušinių bei džiūvėsėlių plakinyje. Išvirkite aliejuje.
  2. Į įkaitintą keptuvę su sviestu sudėkite smulkintus svogūnus ir česnakus, apkepkite iki auksinės spalvos, sudėkite faršą, virtas bolivines balandas.
  3. Moliūgus išvirkite su kario pasta ir sutrynę iki vientisos masės supilkite į kepintą faršą su balandomis.
  4. Patiekite paskaninę padažu „Salsa verde“.
Maistinė vertė
Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 2846 Kalorijos iš riebalų 1548
% Dienos norma*
Riebalai 172g 265%
Sotieji riebalai 49g 245%
Polinesotieji riebalai 10g
Mononosotieji riebalai 32g
Cholesterolis 1431mg 477%
Natris 2992mg 125%
Kalis 4483mg 128%
Angliavandeniai 355g 118%
Skaidulinės medžiagos 15g 60%
Cukrus 14g
Protein 338g 676%
Vitaminas A 1096%
Vitaminas C 105%
Kalcis 261%
Geležis 158%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu