Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais
Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 150 g anties krūtinėlės100 g virtų juodųjų lęšių,2 vnt. žirnelių ankščių1 vnt. cukinijos griežinėlio6 vnt. žiedinio kopūsto galvučių,1 vnt. kukurūzo burbuolės burokėlių tyrės ir mėgstamų žalumynų papuošti Porcijos: Ingredientai 150 g anties krūtinėlės100 g virtų juodųjų lęšių,2 vnt. žirnelių ankščių1 vnt. cukinijos...
Skaityti daugiau