Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais
Balsai: 1
Įvertinimas: 5
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais
Balsai: 1
Įvertinimas: 5
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
1
Porcijos
1
Gaminimo instrukcijos
  1. Įpjaukite anties krūtinėlės odelę, kad išsiskirtų riebalai ir apskrudinkite keptuvėje iš abiejų pusių (mėsos pusę su odele paskrudinkite apie 5 min., be odelės – apie 3 min.).
  2. Juoduosius lęšius patroškinkite raudonojo vyno, jautienos sultinio, kapotų svogūnų ir česnakų padaže. Druskos ir pipirų į padažą įberkite pagal skonį.
  3. Visas daržoves nuplikykite karštame vandenyje ir trumpai apkepkite keptuvėje. Patiekalą dekoruokite burokėlių tyre, žalumynais ar kitais pasirinktais ingredientais.

Maistinė vertė
Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 493 Kalorijos iš riebalų 153
% Dienos norma*
Riebalai 17g 26%
Sotieji riebalai 5g 25%
Polinesotieji riebalai 5g
Mononosotieji riebalai 5g
Cholesterolis 116mg 39%
Natris 369mg 15%
Kalis 1341mg 38%
Angliavandeniai 46g 15%
Skaidulinės medžiagos 13g 52%
Cukrus 9g
Protein 42g 84%
Vitaminas A 13%
Vitaminas C 100%
Kalcis 6%
Geležis 44%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.

Pasidalink šiuo receptu