Porcijos |
1 |
Porcijos |
1 |
Ingredientai
- 150 g anties krūtinėlės
- 100 g virtų juodųjų lęšių,
- 2 vnt. žirnelių ankščių
- 1 vnt. cukinijos griežinėlio
- 6 vnt. žiedinio kopūsto galvučių,
- 1 vnt. kukurūzo burbuolės
- burokėlių tyrės ir mėgstamų žalumynų papuošti
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Įpjaukite anties krūtinėlės odelę, kad išsiskirtų riebalai ir apskrudinkite keptuvėje iš abiejų pusių (mėsos pusę su odele paskrudinkite apie 5 min., be odelės – apie 3 min.).
- Juoduosius lęšius patroškinkite raudonojo vyno, jautienos sultinio, kapotų svogūnų ir česnakų padaže. Druskos ir pipirų į padažą įberkite pagal skonį.
- Visas daržoves nuplikykite karštame vandenyje ir trumpai apkepkite keptuvėje. Patiekalą dekoruokite burokėlių tyre, žalumynais ar kitais pasirinktais ingredientais.
Maistinė vertė
Kepta anties krūtinėlė su raudonojo vyno ir jautienos sultinio padaže troškintais juodaisiais lęšiais
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 493
Kalorijos iš riebalų 153
% Dienos norma*
Riebalai 17g
26%
Sotieji riebalai 5g
25%
Polinesotieji riebalai 5g
Mononosotieji riebalai 5g
Cholesterolis 116mg
39%
Natris 369mg
15%
Kalis 1341mg
38%
Angliavandeniai 46g
15%
Skaidulinės medžiagos 13g
52%
Cukrus 9g
Protein 42g
84%
Vitaminas A
13%
Vitaminas C
100%
Kalcis
6%
Geležis
44%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu