nevirtų, išlukštentų krevečių

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys

Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 6porcijos 45minutės Porcijos 6porcijos Gaminimo laikas 45minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g šviežios menkės300 g lašišų filė50 g poro1 vnt geltonas svogūnas20 g sviesto1 vnt česnako skiltelė10 g druskos1 arb, šaukštelio čiobrelių1 arb, šaukštelio džiovintų bazilikų250 ml baltojo vyno1 vnt žuvies sultinio kubelio200 ml grietinėlės100 ml grietinės (riebios)0.5 g malto...

Skaityti daugiau

Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa

Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Krevetėms400 g nevirtų, išlukštentų krevečių alyvuogių aliejausMarinatui3 vnt. susmulkintų skiltelių česnako2 v. š. saldžiųjų paprikų padažo1 a. š. rūkytos paprikos miltelių1 citrinos sulčių,1-2 v. š. aliejausSalsai2 vnt. didelių prinokusių, bet tvirtų mangų1 vnt. aitriosios paprikos1 vnt. raudonojo svogūno1 ryšelio kalendrų1 citrinos sulčių, Porcijos: Ingredientai Krevetėms400 g nevirtų, išlukštentų krevečių alyvuogių aliejausMarinatui3 vnt. susmulkintų skiltelių česnako2 v. š....

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest