Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse
Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse
Porcijos Gaminimo laikas
6porcijos 45minutės
Porcijos
6porcijos
Gaminimo laikas
45minutės
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Gaminimo instrukcijos
  1. Atitirpinkite žuvį, jeigu ji šaldyta. Nuplaukite ir susmulkinkite juostelėmis porą. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną.
  2. Ištirpinkite sviestą dideliame puode arba puode storu dugnu. Pakepinkite svogūną ir porą kelias minutes, kol taps blizgūs ir permatomi. Įspauskite česnaką. Įmaišykite pomidorų pastą, čiobrelius ir bazilikus. Trumpai pakepinkite.
  3. Įpilkite vyno ir įdėkite sultinio kubelį. Pavirkite porą minučių. Įmaišykite grietinėlę, riebią grietinę, vandenį ir šafraną. Troškinkite 15 min. Pagardinkite druska.
  4. Supjaustykite žuvį vieno kąsnio dydžio gabaliukais, sudėkite į puodą ir troškinkite dar 7 minutes.
  5. Nulupkite krevetes. Sudėkite jas ir nuvarvintas midijas.
  6. Patiekite su česnakine ar kita, savo mėgstama, duona.
Maistinė vertė
Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys
Vienos porcijos maistinė vertė (200g)
Kalorijos 538 Kalorijos iš riebalų 270
% Dienos norma*
Riebalai 30g 46%
Sotieji riebalai 14g 70%
Polinesotieji riebalai 4g
Mononosotieji riebalai 9g
Cholesterolis 224mg 75%
Natris 1271mg 53%
Kalis 675mg 19%
Angliavandeniai 12g 4%
Skaidulinės medžiagos 1g 4%
Cukrus 2g
Protein 43g 86%
Vitaminas A 22%
Vitaminas C 7%
Kalcis 11%
Geležis 15%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu